Våre digitale tjenester

Vi har lang erfaring med utvikling av små og store digitale løsninger, integrasjoner, e-commerce og forretningsutvikling, for å nevne noe av det vi kan.

Nettside- og nettbutikker

Vi tilbyr WordPress-nettsideutvikling, inkludert design og kontinuerlig vedlikehold. Vi jobber tett med kundene våre og skreddersyr løsninger tilpasset dine behov og mål.

Høy responsivitet

Vi sikrer at nettsiden/nettbutikken din blir interaktiv på både mobil og PC slik at du er klar for alle typer kunder og besøkende.

Kundeservice

Du får alltid hjelp fra våre designere og eksperter dersom det skulle dukke opp uforusette hendelser underveis med løsningen din.

Daglige backups

Vi tar alltid backups av arbeidet, våre servere er konfigurert og tilpasset WordPress slik at din løsning blir tatt backup av hver dag.

Programmering

Hos oss møter du utviklerne direkte, noe som gir kort vei fra problemstilling og idé til løsning. I starten av et prosjekt stiller vi de viktige spørsmålene, slik at vi tidlig i prossessen får avklart hva systemet skal løse.

Høy kvalitet på koden

Når våre programmere jobber med prosjektet ditt så sikrer vi at koden er strukturert og satt opp slik at det ikke blir problemer senere med å lese den.

Kompetanse

Vår forståelse for bedriftsmessige utfordringer og forretningsutvikling gir oss et unikt utgangspunkt for å løse dine problemer.

Integrasjoner

Vi kan hjelpe deg med å koble opp et eksisterende system mot et annet program slik at de snakker sammen på best mulig måte.

Digital markedsføring

Vi er eksperter Google Ads-tjenester, inkludert kampanjeplanlegging, oppsett og optimalisering. Vi hjelper våre kunder å velge riktig søkeordstrategi og skrive effektive annonsetekster.

Søkeord

Når vi lager annonser for deg så fokuserer vi på riktige søkeord ved hjelp av ulike verktøy så analyserer vi markedet og trendene.

Oppfølging og vedlikehold

Våre Google Ads eksperter følger deg opp dersom noe ikke stemmer i kampanjene deres og vi gjør ukentlig vedlikehold på eksisterende annonser.

Rapporter og statistikk

Alt av data kan du som kunde få fram gjennom et dashboard tilegnet deg, slik at du kan komme med innspill og se resultatene helt selv.

Digitalisering og utvikling

Vårt team er digitale hoder som er eksperter på å hjelpe deg med å gå digitalt. Dette kan være alt fra nettsider til animering av ulike elementer eller innlegg til sosiale medier.

Animering

Vi kan animere logoer, innlegg og ulike elementer slik at innholdet ditt blir mer levende. Enten det er et ikon til en nettside eller en logo så ordner vi det!

Sosiale medier

Sliter du med lite engasjement på sosiale medier? Dette har vi ekspertisen på, ved hjelp av design av innlegg og annonsering så øker vi engasjementet.

IT-hjelp

Generell IT-kompetanse har vi masse av, dersom du har problemer med ulike systemer eller programmer så kan vi hjelpe på kort tid.

Søkemotor-optimlaisering(SEO)

Vi er eksperter innen SEO-tjenester, og vi tilbyr omfattende strategier for søkemotoroptimalisering. Våre tjenester inkluderer grundig søkeord-analyse, optimalisering av nettside-innhold og kontinuerlig oppfølging av strategi.

Søkeord i innholdet

Innhold kombinert med en aktiv strategi sikrer at innholdet ditt vil være høyt på Google til enhver tid. SEO er aktivt arbeid som betyr at det må fornyes og oppdateres!

Øk trafikken til dere

Mer relevans tilsvarer mer trafikk til ditt nettsted. Dette øker synligheten, engasjementet og potensialet for konverteringer, som igjen kan, og vil føre til økt salg og bedre resultater.

Organiske visninger

Med SEO møter du målgruppen din organisk, ved å være synlig akkurat når de søker etter informasjon. Du treffer dem på et tidspunkt de er mest mottakelige for din informasjon.

Ønsker du help fra oss?