Hvor mye koster en nettside?

Pris nettside?
Hvor mye koster en nettside?

En nettside kan være så mye, det kan være alt fra en løsning hvor du lar brukere lese mer om tjenestene deres eller så kan det være en løsning hvor folk kan booke et bord på resturanten din. Formålet med nettsiden du skal utvikle burde være å imøtekomme kunden sitt behov når de søker etter bedriften din. Prisen avgjøres også basert på hvor kompleks løsningen du ønsker skal være, skal den ha handlekurv og integrasjon mot sosiale medier? Ofte ber vi kunden kartlegge behovet sitt for at vi skal kunne gi den mest riktige og punktelige prisen.

I markedet nå finnes det løsninger som Shopify, Wix og WordPress f.eks. som lar deg sette opp enkle men intuitive digitale løsninger på kort tid men med begrenset funksjonalitet. Dette fungerer fint om man er i startfasen og har begrenset med budsjett, men vi anbefaler ikke å gå for denne type løsning fordi de er ofte mer dyrebare når du ønsker å ekspandere bedriften. Det er vanskeligere å flytte over til en annen platform og du har ikke mulighet til å designe det slik akkurat du ønsker. Vi i BK onCode bruker WordPress på digitale løsninger som vi leverer til kunder fordi WordPress er en fleksibel og forståelig platform for å nå alle målene til de ulike kundene vi har.

Men tilbake til spørsmålet «Hvor mye koster en nettside?» det er et vanskelig spørsmål men vi regner rundt alt fra 30.000 – 80.000kr for en god løsning som du kan bruke helt selv og administrere uten hjelp fra oss.

Hvor mye koster en nettside?

Prosessen

Prosessen av å prise en nettside baseres på arbeidet som gjøres, det finnes ulike byråer som har ulike priser fordi alle tilbyr ulik kvalitet. Noen prioriterer kvantitet over kvalitet, men vi prioriterer kunden og arbeidet over dårlig leveranse. Faktorer som betyr mye for oss:

  • Kvaliteten på designet, brukervennligheten og størrelsen på layout
  • Hastigheten når nettsiden laster inn må være mindre enn 3 sekunder
  • Gjennomtenkt bruk av fonter, farger og oppsett gjennomgående

 

Teknologi og erfaring spiller store roller i hvordan sluttresultatet blir på nettsiden du har bestilt. Vi anbefaler å ta en titt på referansene til byrået du planlegger å bruke og sikre at platformen/kodingen ikke vil slutte å fungere etter et par år, en bærekraftig løsning skal fungere så lenge du ønsker.

Behov for ny nettside?

Har du behov for en ny nettside?

Våre eksperter og vårt flotte team står klare til å bistå deg med en ny nettside eller nettbutikk basert på dine behov. Vi løser alt fra UI/UX til hele brukeropplevelsen, vårt team har erfaring fra ulike områder og bedrifter som sikrer solidhet fra A-Å. Kontakt oss enten på e-post eller telefon for en uforpliktende prat!