Vi bytter navn fra BK Aktiweb til BK onCode

Vi bytter navn fra BK Aktiweb til BK onCode
BK Aktiweb har foretatt oppkjøp av Initio Medielab. Dette har gitt oss muligheten til å utvide vårt kompetanseområde og videreutvikle oss innenfor programmering av digitale løsninger. I forbindelse med sammenslåingen er det naturlig for oss å bytte navn til BK onCode AS. For deg som kunde og leverandør er det ingen endring utover navnebyttet. Du vil fortsatt møte de samme ansiktene og kontaktpersonene hos oss som tidligere.

Informasjon om fakturering: Ikke mulighet å sende EHF faktura, send PDF faktura til hei@bk.no

 
PRESSEMELDING

BK Aktiweb AS investerer i Initio Medielab AS

BK Aktiweb, kjøper alle aksjene i Initio Medielab i Trondheim. Initio er et selskap med mer enn 25 års erfaring innen digitalisering og utvikler alt fra enkle nettsider til avanserte forretnings systemer. 6 ansatte representerer et svært kompetent og avansert programmeringsmiljø i Norge og har store velkjente selskaper på kundelisten.

«Med dette oppkjøpet kan BK systemet være med å rulle ut Initio’s digitale løsninger for en langt større kundegruppe» sier daglig leder Hans Keiseraas i BK Aktiweb.

«Selv om selskapene i BK gruppen kommer til å være kunder av det sammenslåtte selskapet er strategien å bygge videre på Initio’s kundemasse og underliggende forretningsmodell. Oppkjøpet vil således ikke ha noen påvirkning på kundeforholdene da alle produkter og tjenester videreføres slik de er i dag», sier Keiseraas.

Sverre Farstad, deleier og daglig leder i Intio vil fortsette i selskapet etter salget og ser et stort potensiale fremover. «Vi har lykkes i å få en industriell aktør inn som ny eier av Initio og er svært fornøyde med at en større gruppering som BK vil bygge dette videre sammen med oss. Sentrale produkter som On Top og kjernekompetanse rundt digitalisering i b2b vil videreutvikles og fortsette å være de viktigste satsingsområdene. At BK ønsker å utvide med flere dyktige folk fremover vil styrke et allerede faglig sterkt team» sier Farstad.

For evt spørsmål, kontakt daglig leder i BK Aktiweb AS, Hans Keiseraas, hans@bk.no eller daglig leder Sverre Farstad i Intio Medielab AS, sverre@initio.no